Busy monday

15:08
Oké hier zit ik dan. In een bushokje te wachten tot de bus komt, heb hem net gemist -_- heb geen wifi dus schrijf zo thuis verder. Moest vandaag tot 3. Nu album van Beyoncé luisteren en dus wachten op de bus. Had vandaag wen presentatie met 2 anderen, die best goed ging. En kreeg m'n wiskunde cijfer ( waarvan ik dacht dat hij heel slecht ging ) had ik een 7,3 wat best fijn is. Zo thuis bloggen en ook even Engels leren, die ik morgen na een week uitstel eindelijk heb... Engels vind ik makkelijk dus dat moet koek en ei zijn. Hier alvast een vraagje: Welk vak op school vind je makkelijk en welke moeilijk? Laat een comment achter met je antwoord en volg me gelijk ook even :)

_________

15:24

Woeh, ik zit in de bus :)

_________

16:02

Zo alweer even thuis. Zometeen dus Engels leren en Frans afmaken.
Ik heb nog even wat op weheartit gezocht en vond wat plaatjes maar dat komt morgen

xoxo
Elbrich


Een reactie posten

Bedankt voor je lieve reactie.