De herfst is begonnen...

Hooi allemaal,

Ja we merken het weer, het is herfst weer! Regen, harde wind en koud. Toch wil je met dit weer er toch een beetje leuk uitzien. Hier heb ik de laatste trends in een foto gezet. Hope you enjoy it! 

Zoals jullie misschien ziet ik het heel simpel maar toch heel leuk! Een jasje, een wollen sjaal, een (gekleurde) broek en een shirtje/trui. Wat ik bij beide heel mooi vind is de sjaal, zelf heb ik zo'n 1 in het wit en roze. De schoenen  bij de 2e foto zijn zo vet! Alleen zou ik het zelf nooit durven te dragen.

Xoxo

Elbrich
1 opmerking

  1. Je site is echt super leuk en inspiratievol! deze outfits inspireren me ook (:
    Ik volg je nu zou je stiekem mij ook willen volgen :$ xx Lindee

    www.labelmyfashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.