So how about me?

Hooi allemaal,

Dus gister had ik mijn eerste blogpost maar ik had er eigenlijk niet zoveel in verteld dus ik ga me nu even wat meer voorstellen.
Mijn naam is Elbrich, maar iedereen noemt met El.
Ik ben 14 jaar, ik zit op 3VMBO, later wil ik fotografe worden, ik ben een blog begonnen omdat het me gewoon erg leuk leek. Ik heb ook Tumblr, Elbrich.tumblr.com, alleen dat is wat meer voor inspiratie en vertel ik niet echt op maar laat ik heel veel zien.
Meestal haal ik mijn plaatjes van Tumblr of Weheartit, en anders wel op fashionscene etc.

Dus nu weten jullie wat meer over mij.
Vandaag wou ik niet iets speciaals laten zien/vertellen. Ik wil eigenlijk gewoon een beetje laten zien wat ik nou leuk vind, sommige plaatjes met kleding erop zien er echt zo vet uit, alleen zou ik nooit zelf aan doen.
XOXO
Elbrich

1 opmerking

Bedankt voor je lieve reactie.