Sunny Sunday

Hooi allemaal,

Wauw, het lijkt wel nazomer, het is echt mooi weer! Oké, het is niet 25 graden maar je kan wel lekker met een sjaaltje om buiten zitten in het zonnetje.

Vandaag ga ik jullie weer even laten zien wat ik draag, op zondag draag ik altijd wel kleren die een beetje netjes zijn.


Het shirtje met de snor is van Forever 21 en heb ik gekocht toen ik in Canada was, net zoals de broek, hij is donkerrood van bloenotes. Natuurlijk heb je zulke rode broeken ook gewoon in Nederland te koop.
Onder het shirtje heb ik een zwart hempje van de H&M gewoon in Nederland gekocht voor 5,-.
Heb geen schoenen aan ( gewoon sokken ). Als ik buiten ben heb ik de klompen van mijn vader aan... 
Als ik dit morgen aan doe heb ik waarschijnlijk mijn laarsjes erbij ( eerdere post ). 

Naja, zoals jullie waarschijnlijk al gelezen/gezien hebben ben ik in Canada geweest in de zomervakantie, het was echt zo leuk! We zaten in Ontario en we zijn ook natuurlijk bij de Niagara Watervallen geweest, dat was echt zo mooi! Foto's kun je zien bij Photography, by the way daar heb ik ook nog even drie nieuwe foto's toegevoegd. :)

XOXO
Elbrich
1 opmerking

  1. leuke blog! ik volg je!
    volg je terug?
    Liefs, Fashionandmenl.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.