Thinkin' thursday

Hooi allemaal,

Hoe mijn dag begon: ik had het eerste uur vrij dus half 8 uit bed, half 9 in de bus naar school want regende echt heel hard, toen had ik wiskunde, tussenuur, natuurkunde en toen was ik uit, half 1. Later moest ik wachten op de bus weer naar huis, toen ik eindelijk thuis was heb ik een tosti genomen en naar mijn kamer gegaan, nu ben ik aan het bloggen en bezig met portfolio en straks maatschappijleer leren.
Naja, hier zien jullie me dus bezig.

Ook moet ik nog steeds bezig met m'n levensverhaal, alleen heb ik daar geen zin aan om aan te beginnen... Moet 11 oktober af dus ik heb nog even tijd...

Verder heb ik niet echt heel veel te melden vandaag... Behalve dat ik het vak natuurkunde echt nutteloos vind, wat kan mij het nou schelen dat E= U/P is. Of hoe elektriciteit werkt, het werkt en als het niet werkt bel ik er wel iemand voor... Sowieso dat ik volgend jaar dat vak laat vallen.
Tja, en wiskunde, als ik het snap is het leuk en anders vind ik het niet een 'leuk' vak.

XOXO
Elbrich

1 opmerking

  1. Haha grappige foto! succes met bloggen enzo! Zie dat je net begonnen bent! Vooral je zelf zijn en je eigen mening vormen en uiten op artikelen van andere mensen :) Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.