Jeffrey Campbell

Hooi allemaal,

Ik zag op Weheartit deze schoenen! Ik vond ze gelijk amazing! Vooral op die glitter was ik gelijk verliefd, maar ik wist ook gelijk van mezelf dat ik zulke dingen nooit zou (durven) dragen! Toen zag ik Jeffrey Campbell Shoes erbij staan. Ik wou wel eens weten wat hij nog meer allemaal ontwerpt.

En toen vond ik dit...

Deze schoen heet 'The Wasp'


En toen dacht ik 'wow' Ik ben er ook nog steeds niet achter waarom deze schoen 'The Wasp' heet. Ik weet dat het altijd om grote, opvallende mode gaat op de catwalk, maar deze schoen is ook echt te koop! Zie je me al op school lopen? Haha!

Toen ging ik verder kijken, deze schoen heet 'The Fever.'
Ik kwam tot de conclusie dat het denk ik 'in' is om hele hoge, grote schoenen moet hebben... 
Toch vind ik de print op deze schoen echt heel vet, maar de hak, ik kan sowieso niet op hele hoge hakken lopen maar een kromme hak? Ik denk dat ik gelijk om val!

Wat vinden jullie van de Jeffrey Campbell, One Hell Of A Lineup collectie?
Zou jij hier op durven te lopen? 

Xoxo
Elbrich

4 opmerkingen

  1. Ik vind die met die gitters ook echt heel gaaf! En leuk is dat hè, lekker rondsnuffelen op weheartit?! :)

    Liefs, Annabel
    http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jeffrey campbell's lita's zijn echt amazing. vind het een beetje jammer dat ze nu overal te koop zijn.. Dat maakt het weer minder interessant. maar achhh verder zijn de schoenen idd een tikkeltje apart haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.