Make it in AMERICA!

Hooi allemaal,

Er is altijd wel een liedje waarbij je de tekst echt in jezelf herkent. Dit heb ik bij het liedje van Victoria Justice - Make it in America. Het is niet zo dat ik het wil maken als zangeres of danseres, want ik kan het beide niet! Maar ik het lijkt me zo leuk om fotograaf te zijn in Amerika, en dan natuurlijk in NY! Ik raad iedereen aan om dit liedje te luisteren! Ik heb het liedje als eerst gehoord toen ik de aflevering keek 'Tori Goes Platinum' van Victorious. Victorious vind ik 1 van de leukste programma's  Het is niet kinderachtig ookal is het op Nickelodeon.

22 Oktober komt het album van Taylor Swift uit! Genaamd: RED. Als ik dit album heb geluisterd zal ik een review geven!

In welk liedje herken jij jezelf? 

XOXO
Elbrich

Een reactie posten

Bedankt voor je lieve reactie.