Pfft..

Hooi allemaal,

Vandaag kon ik mijn schoolfoto zien, nou echt hij is echt niet mooi!
Ik heb mijn haar achter mij oren (wat echt niet mooi is) en mijn make-up zie je niet. Het komt ook omdat ik zat toen op die stoel en direct werd de foto gemaakt zonder dat ik nog even mijn haar goed kon doen.
En nee, ik laat echt geen foto zien...

Vandaag was ik met de bus maar dat had dus echt geen zin toen ik er heen liep uit school regende het keihard en toen moest ik nog naar huis een klein stukje fietsen en werd ik nog natter!
Maar gelukkig wel snel thuis. :)


Mijn idee voor mijn kunst project met het thema make-over.
Ik ga iets met The Hunger Games doen, daarin veranderd Katniss Everdeen helemaal omdat 
ze naar ineens moet meedoen aan The Hunger Games ( de make-over ). Ze word opgemaakt door stylisten die in het Capitol wonen en daar begint mijn project, ik ga een meisje fotograferen die eruit als de mensen in het capitol. Als ik toestemming heb van mijn model zet ik de foto op mijn blog. Vrijdag ga ik fotograferen

xoxo
Elbrich

1 opmerking

Bedankt voor je lieve reactie.