School...

Hooi allemaal,

Voor mij is dit de 2e dag weer op school na de herfstvakantie. Volgende week begint mijn toetsweek en daarom heb ik niet veel tijd om te bloggen, natuurlijk maak ik alvast wat artikels vooruit, maar ik heb een paar blogs die ik vast lees, voor hun wil ik mijn excuses aanbieden dat is niet meer zoveel reageer, volgende week naar de toetsweek probeer ik het in te halen!

Op mijn kunst project met als thema 'The Hunger Games' had ik een 8! Ik ben echt heel blij.
 Verder gaat het heel goed in de 3e klas tot nu toe, terwijl sommige mensen nu al heel veel moeite hebben!

Hoe gaat het met jullie op school?

Xoxo
Elbrich

3 opmerkingen

  1. Succes met je toetsweek! Ik heb vorig jaar examen gedaan en ik kan me nog heeel goed herinneren hoe weinig tijd je hebt voor andere dingen! ;) Succes!

    Liefs, Annabel
    http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.