The Hunger Games Project

Hooi allemaal,

Dus vandaag zou ik fotograferen voor mijn kunst project! Het is gelukt!
Vandaag en morgen ga ik ze bewerken en nog wat mooier maken en hopelijk kan/mag ik ze dan ook aan jullie laten zien. Ben benieuwd naar jullie meningen. Hopelijk komt het concept van the hunger games over.

Vanmorgen ging ik fietsen, ik lijk wel gek, het was kletsnat! Maar ik ging fietsen omdat ik anders een rot eind naar gym moest lopen.Dus helemaal doorweekt op school, hele dag koude voeten gehad door natte sokken, bij de eerste les zat ik gewoon te trillen zo koud had ik het! Gelukkig was het bij gym droog en met de fotoshoot ook. Maar wel een zware dag gehad, drie tassen mee ( schooltas, gymtas & tas met camera spullen. ) Maar was ook wel weer leuk op de regen na.

Nu lekker weekend! Vandaag niks voor school doen en morgen leren & huiswerk maken, want ik heb echt veel, helaas.

XOXO
Elbrich

Een reactie posten

Bedankt voor je lieve reactie.