Tijdschriften

Hooi allemaal,

Ik had een abonnement op het tijdschrift STARS. Na 10 maanden is deze afgelopen en ben ik nu nergens meer lid van. Ik las vroeger altijd meidenmagazine, daar heb ik ook veel prijzen mee gewonnen. Daarvoor las ik de OKKI, volgens mij bestaat dit tijdschrift niet meer, en heel heel heeeeel vroeger las ik BOBO!
Nu zou ik graag ergens weer een abonnement op willen.

 Welk tijdschrift raden jullie aan?

A. Stars
B. Hitkrant
C. Girlz
D. Cosmogirl
E. Anders namelijk...

Laat een reactie achter!

xoxo
Elbrich

3 opmerkingen

 1. de cosmogirl of de fashionista is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cosmogirl of de Fashionista zijn leuk. Zelf heb ik een abonnement op Seventeen Magazine (uit Amerika), ook heel gaaf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cosmogirl! Ik heb echt heel lang een abonnement op de Cosmogirl gehad en vond 'm altijd super leuk! :)

  Liefs, Annabel
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.