A Gray Day...

Hooi allemaal,

Het is vandaag een saaie, grijze, mistige en chagrijnig makende dag. Ook al stap je met je goede been uit bed als je eenmaal naar school gaat in de mist is het verdwenen. Vanmorgen om kwart over 7 zat ik op de fiets en natuurlijk was ik mijn wanten vergeten... Maar goed, toen ik eenmaal helemaal koud en vochtig van de mist op school kwam was mijn eerste uur Frans, op zich vind ik Frans niet eens zo'n erg vak, alleen omdat het 's ochtends vroeg is, heb je er gewoon geen zin...

A fijn, ik ga jullie verder niet vervelen met wat ik elk uur 'beleefd' heb op school...

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor de vele views op mijn eerste vlog! Het zijn er nu 74, wat ik best veel vind voor de eerste vlog. Heb je de vlog nog niet bekeken? Hier de link http://www.youtube.com/watch?v=d9v1EBhFvXE

Ten tweede wil ik jullie vertellen dat ik al heel veel artikels klaar heb staan om direct te posten, dus maak je maar klaar. ;)

Hoe is deze grijze dag voor jou verlopen? 

xoxo
elbrich

1 opmerking

Bedankt voor je lieve reactie.