ALLUSZ

Hooi allemaal,

Oké, voordat jullie het vragen, ik weet ook niet waarom de titel ALLUSZ is, ik keek de milkshakevlogs weer eens en ik had zin om dat als titel even te doen, ghehe.

Vandaag mijn eerste 2 van de 8 toetsen gehad van de toetsweek, aardrijkskunde en Engels, ik had echt super goed geleerd voor Aardrijkskunde dus dat ging goed en Engels was een leestoets SU-PER SIM-PEL!
Morgen Frans & Wiskunde, zal wel iets moeilijker worden maar gaat me wel lukken.

Vandaag in tussenuur even chocolade gehaald! Mmm, geen foto meer van chocolaatjes zelf want heb ze al opgegeten haha! Foto is natuurlijk gespiegeld lol. Het is Trumpf Schogetten White Chocolate voor 81 cent bij de poiesz. Mmm...

Nu snel weer leren.

Xoxo
elbrich


2 opmerkingen

  1. heyy bedankt voor je reactie!<3
    zullen we elkaar volgen?
    laat het me weten xxx
    macfleurr.bogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.