Dit is weer zo'n post...

Hooi allemaal,

Vandaag is weer zo'n post dat ik eigenlijk helemaal niks bijzonders heb te melden. Ik ben nu Aardrijkskunde huiswerk aan het maken... Het is best saai, vandaag moest ik tot 3 uur naar school en ik heb op dinsdags een standaard tussen uur, even naar de supermarkt van chocolade gehaald, mmm...  Zometeen nog Frans en Nederlands... Meestal doe ik alles in het weekend, maar dit keer had ik daar dus geen zin in.
35009_3760507183916_2091653526_n_large

Mijn cijfers van de toetsweek:

Aardrijkskunde: 6.6
Nederlands: 5.8 
Scheikunde: 7.4
Engels: 8.7
Natuurkunde 5.2
Wiskunde: 4 ( ga ik herkansen )
Frans: Nog niet bekend, maar ga denk ik herkansen want hij ging niet zo goed... 
Economie 6.2 

Weet niet of jullie dit heel interresant vonden, haha maar dan heb ik in ieder geval iets om huiswerk uit te stellen...

xoxo
Elbrich


Een reactie posten

Bedankt voor je lieve reactie.