Dress up like hipsters?

Hooi allemaal,

Deze tekst komt in het liedje 22 van Taylor Swift voor, en toen dacht ik, ik ga een artikel over hipsters doen,  het is niet mijn stijl, totaal niet eigenlijk maar ik vind het wel cool dat ze het durven te dragen, op 9GAG en twitter worden hun altijd afgeschreven als mensen die niks kunnen betalen en goedkope kleding dragen en zichzelf dan maar hipsters noemen, zo zie ik dat helemaal niet. Hier een paar plaatsjes die ik echt vet vind.

Enjoy!

Tumblr_m9mqy9gain1qayl4jo1_400_large
Het vest vind ik gewoon wat minder, maar het haar en schoenen met sokken erin zijn echt vet!

Tumblr_llfp0r20md1qc3hbpo1_500_large

Deze vind ik allemaal sowieso echt super mooi, ookal ben ik zelf geen hipster ik zou dit echt zo dragen. 

Tumblr_md19dlwoj21rvtjf5o1_500_large

Kom op, hoe kun je dit nou niet leuk vinden? Wie wil er nou niet een eenhoorn op haar rug hebben? 
:D

Xoxo
Elbrich

5 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.