How to dream. ♥

Hooi allemaal,

Wat een saaie dag, echt waar! Vanmorgen weer vroeg in het donker fietsen en toen echt hele saaie lessen gehad, we hadden volleybal met gym, dat was dan wel weer leuk. Wel lekker vroeg uit.

Nu moet ik zo engels en wiskunde leren en dan na 3 uur morgen weekend! Dan nog even stage en dan kan ik echt genieten van het weekend.  

Deze post heeft als naam: How to dream. Ik heb eigenlijk helemaal geen idee, maar ik droom de laatste tijd zo vreemd, maar dat is lekker privé.
Toch vind ik dromen fijn, behalve als je de droom niet af hebt kunnen maken door de wekker. Wij zeggen altijd thuis als het volle maan is heb je de mooiste dromen, ik heb er eigenlijk nog nooit zo opgelet, maar het is wel leuk als je ziet dat er een volle maan is en dan denkt: 'vanavond kan ik lekker dromen.'

Wat is jou vreemdste/leukste/mooiste droom uit?

xoxo
elbrich

Een reactie posten

Bedankt voor je lieve reactie.