Late random post.

Hooi allemaal,

Welkom bij deze random post die nergens over gaat. Vandaag was ik drie uur uit en had ik daarna toch 8 uur 's avonds stage, ik had totaal geen zin om nog iets te doen, zelfs niet om te bloggen, nu lig ik op bed muziek te luisteren en dacht ik 'Ohja, ik moet ook nog even iets plaatsen op mijn blog.'
Ik wil jullie trouwens bedanken voor de reacties op m'n vraag of ik vlogs moet doen! Er kwamen best veel reacties binnen met veel positieve reacties!
Ik denk dat dit ik na mijn toetsweek elke zaterdag een vlog ga maken, hopelijk vinden jullie dat leuk en gaan jullie ook kijken en misschien zelf abonneren. Als het niet aanslaat, verwijder ik het gewoon en is het klaar.
Goed idee?

Nogmaals wil ik even vertellen dat volgende week t/m vrijdag ik weinig blog IVM toetsweek dus.  

Nu duik ik lekker m'n bedje in!

xoxo
elbrich

Een reactie posten

Bedankt voor je lieve reactie.