Little things.

Hooi allemaal,
Tumblr_md39aemnql1qhqpgvo1_400_large
Vandaag weer twee toetsen gehad, Nederlands en Scheikunde, ze ging goed wat mij eigenlijk wel verbaasde, ik had wel geleerd maar ik wist gewoon ook alle vragen dus hopelijk worden dat goeie cijfers!
Morgen alleen nog Natuurkunde & Economie en dan is mijn toetsweek afgelopen!
Dan voorlopig geen toetsen meer, altijd fijn. Toch is zo'n week wel vermoeiend, je moet veel leren terwijl je wel elke dag vroeg uit bent, maar al dat leren maakt je suf en op het laatst heb je er dus echt geen zin meer in en ga je dingen doen terwijl je eigenlijk moet leren, wat ik nu doe bijvoorbeeld.

Verder is het nu alweer november en dus alweer bijna tijd voor sinterklaas en kerst. Wij vieren geen sinterklaas meer, gewoon te oud. Toch vind ik het altijd wel gezellig, net als kerst. Ook is in december bij ons op school het KERSTGALA! Ik heb daar altijd zo zin in. Ik love m'n jurkje en binnenkort nieuwe hakken erbij kopen. Er worden altijd foto's gemaakt, zodat je altijd een mooie herinneringen hebt met je vrienden.

Xoxo
Elbrich


2 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.