Things I wanna learn.

Hooi allemaal,

Ik zag deze post bij Teskuh haar blog en hij leek mij ook wel leuk om te doen.

Enjoy!
Ik zou heel graag mooi leren zingen, maar eigenlijk kan je dat niet leren, je hebt een mooie zangstem of je hebt het niet, en ik heb niet bepaald een hele mooi zang stem dus dat zal wel niks worden haha!

Natuur en scheikunde... Jullie zullen nu wel denken, WTF? Haha, nee ik vind helemaal niks aan die vakken! Maar het zou wel fijn zijn voor mijn cijfers als ik er wat beter in zou zijn. Gelukkig kan ik het volgend jaar laten vallen en dat ben ik dan ook zeker van plan.

Het lijkt me super leuk om goed te kunnen piano- of gitaar spelen, op tv en bij andere mensen lijkt het allemaal zo simpel. Zelf heb ik vroeger klarinet gespeeld, dat was geen succes, ik had nooit zin om te oefenen en echt veel vond ik er ook niet aan, toch heeft me het wel geholpen met het vak muziek, ik kan bijvoorbeeld wel goed noten lezen.

Iets leuks met mijn haar doen, op youtube en blogs lijkt het altijd zo simpel! Maar bij mij word het allemaal één grote knopen boel in m'n haar, dat moet ik toch eens leren!

Wat zouden jullie graag willen leren? 

xoxo
elbrich2 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.