Twilight and stuff.

Hooi allemaal,

Zo, hier ben ik weer met een nieuwe post. Eigenlijk heb ik niet super veel te vertellen ik was vandaag weer lekker vroeg uit door rapport vergaderingen op school, toen heb ik een broodje ei gemaakt en nu ben ik aan het bloggen en zo huiswerk maken, interessant he?

Wat ik wel kan vertellen is dat ik zaterdag samen met een vriendin naar Breaking Dawn Part 2 ben geweest! En ik kan je in één woord vertellen: SUPER! De film is heel mooi gefilmd en er zit ook lekker veel spanning en romantiek in! Zeker een aanrader om zo snel mogelijk heen te gaan. De hele bioscoop zat vol met allemaal meiden en vrouwen dus als er iets liefs gebeurde hoorde je iederen: oaaahhh. 

En verder was ik even youtube aan het afspeuren en toen vond ik dit filmpje:

Eigenlijk is de boodschap heel serieus maar hoe ze het zingen en het filmpje erbij maakt het gewoon leuk om te kijken! Zeker eventjes kijken!

xoxo
Elbrich

2 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.