FIREWORK

Hooi allemaal,

Wat hou ik toch van de kerstvakantie, lekker niks doen en chillen, heerlijk! Het enige minpuntje is wel dat ik deze dagen niet zoveel beleef dat ik ook niet zoveel heb om over te bloggen, waardoor ik jullie misschien verveel, haha.
429432_452110228170914_1820738247_n_largeKerst is geweest en oud&nieuw zit er aan te komen, zelf heb ik een angst voor vuur dus vuurwerk is niet echt mijn ding, ik vind het leuk om te kijken maar om zelf aan te steken is niks voor mij. Verder vier ik oud&nieuw gewoon met mijn gezin en de tv. Verder ga ik deze weken nog lekker met vriendinnen afspreken. :)

Vinden jullie vuurwerk leuk, en vieren jullie oud&nieuw heel uitgebreid? 

Liefs,
Elbrich

1 opmerking

  1. Same here, lekker luieren in de vakantie haha dus inspiratie is ver te zoeken... Ik vier oud&nieuw ook thuis met ons gezin en misschien nog wat vrienden :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.