Goede voornemens?


Hooi allemaal,

Fijne 2e kerstdag! Vandaag komt mijn oma langs, dus dat is altijd gezellig, natuurlijk gaan we ook weer lekker eten, volgens mij gaan we gourmetten. ^^

Wat waren mijn voornemens voor 2012?

 • Minder snoepen
 • Minder laptoppen
 • Meer boeken lezen
 • Goeie cijfers halen
Eigenlijk vrij weinig maar dan is het ook minder moeilijk om het te doen vind ik.

De eerste: minder snoepen, is half geslaagd, ik koop wel minder in de automaten op school en koop in sommige tussenuren niks bij de supermarkt, maar als er thuis een zak drop ligt ( zoals nu het geval is ) kan ik mezelf niet weerhouden om een handje vol te pakken, het is niet dat ik dik ben maar het niet goed voor je tanden enzo. 

Minder laptoppen, ik kan met zekerheid zeggen dat deze niet geslaagd is, ik heb gewoon mijn laptop nodig, nu ook om te bloggen, voor huiswerk en projecten, etc. Dit is gewoon te moeilijk om te laten slagen,. 

Dan nummer 3, meer boeken lezen. Dit voornemen is geslaagd. Ik heb meerdere boeken gelezen, vooral in de vakanties ( nu ook ) en ik vind het ook leuk om te doen, voor the Hunger games.

En dan de laatste goede cijfers halen, ik zit nu in de derde klas en tot nu toe gaat het goed met m'n cijfers en ik sta nergens onvoldoende op, de 2e klas heb ik ook goed afgesloten zonder onvoldoendes dus dit voornemen in ook geslaagd.

Al met al ben ik best tevreden over hoe alles in 2012 geslaagd is met mijn voornemens. 2013 here I come!

Fce0c4423ed6aa55afad381874de-post_large

Liefs,
Elbrich

3 opmerkingen

 1. Goedzo! Als ik voornemens heb, zoals meer gaan hardlopen of minder gaan snoepen, dan ben ik ze na een week alweer vergeten en lig ik met een zakje chips op de bank tv te kijken... Haha ;)

  PS: doe jij ook mee met de give-away op mijn blog?

  Liefs,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien moet ik ook meer boeken gaan lezen, dat deed ik altijd wel, maar de laatste tijd wat minder.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.