merry christmas ♥

Hooi allemaal,

Het is vandaag 25 december, eerste kerstdag. En wat ga ik vandaag doen? Lekker eten ( vanavond wraps :D ) filmpje kijken en gewoon lekker samen zijn.

Ik wens iedereen een hele fijne kerst toe! 


Ik ben gelukkig ook weer bijna beter, heb geen pijn in mijn hoofd meer, ben alleen nog een beetje verkouden maar dat is ook niet zo gek met dit weer.

Waar draait kerst voor jullie om? 

Voor mij draait kerst om samen zijn, gelukkig zijn en er voor elkaar zijn. Ik ben super trots op iedereen van Serious Request 2012! 12 Miljoen euro voor de baby's, dat doe je niet zomaar echt heel goed, ik denk dat iedereen die ene steentje heeft bijgedragen aan deze inzamelingsactie met een goed hart en een goed gevoel 2013 in gaat.

En natuurlijk is de wereld niet vergaan op 21 december. Take that!

Alsnog iedereen een fijne kerst toegewenst!

Liefs,
Elbrich

1 opmerking

Bedankt voor je lieve reactie.