Not today!


Hooi allemaal,

Vandaag even geen perfect saturday. Ik wil het met jullie over iets serieus hebben, namelijk bloggen. Er zijn veel bloggers die het alleen maar doen om het geld ( met adsense ) of alleen maar reacties en volgers, ik zelf zet bij veel mensen een reactie neer omdat ik het leuk vind als ze dat ook bij mij doen, soms vraag ik ook wel eens om een follow back, maar ben ik dan gelijk een aandacht trekker? Wat vinden jullie?

Dan zijn er ook nog mensen die hun hele levensverhaal op hun blog zetten, wat ze 's morgens eten, hoe ze fietsen wat ze die dag precies beleefd hebben, ik zet ook wel wat dingetjes op mijn blog maar ik zet er niet teveel persoonlijke informatie op, want ik ben wie ik ben en niet iedereen hoeft mij precies helemaal te kennen.

Wat ben jij voor blogger, een serieuse of een fashion blogger? Of iets totaal anders?

Liefs,
Elbrich

3 opmerkingen

 1. Leuke post, ik vind niet dat je aandachttrekker bent als je om volgers vraagt. Wel doe ik het niet. Je hoort er toch niet om te vragen, maar het te verdienen, eigenlijk.

  En ja, wat ben ik voor blogger.. Ik vind het gewoon leuk om te schrijven, that's all! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blog omdat ik het superleuk vind!
  XOXO Anna

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je genomineerd voor een Liebster Award, kijk maar even hier: http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/2012/12/liebster-award.html#more

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.