Pff.

Hooi allemaal,

Alvast mijn excuses voor deze klaag post... Eerst werd ik vanmorgen aangehouden door de politie omdat ik mijn licht was vergeten aan te doen, maar het was niet eens meer donker en het was ook niet mistig.
Toen op school ging alles wel goed maar had helaas een 5,5 op frans, ik weet dat het een voldoende is maar ik dacht dat ik hem goed had gemaakt. En vanmorgen was er sneeuw gevallen, opzich best leuk maar om in te moeten fietsen is echt een hell.
En zoals jullie misschien gezien hebben zijn mijn filmpjes van youtube af, één of ander dom kind ging bij de reacties mijn woonplaats neerzetten, ik bedoel ik doe dit voor jullie maar als iemand anders het verziekt dan spijt mij dat ten zeerste.
3ac0c60d89fd7674c87b8c98476ffc4f_large

Sorry.

xoxo
Elbrich

P.s. Ik ga nu reacties ook eerst goedkeuren, dus als je reactie er wat later op komt, sorry.


5 opmerkingen

 1. Jammer van dat youtube! En ik ben ook wel eens door de politie aangehouden terwijl ik vond dat het nog helemaal niet donker was, maar dat het blijkbaar al wel was (volgens de politie ;)).

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volledig met je eens over het school en fiets stuk, en wat jammer van je filmpjes!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ah zo balen :( Ik heb vandaag dus zo'n dag, echt rottig.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.