Photography Post #4Hooi allemaal,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe photography, vandaag ga ik weer één van mijn favoriete fotografen behandelen, ik denk dat er binnenkort ook weer eens photography post van mijn eigen foto's aan komt.

Enjoy!
Vandaag is Lara Jade aan de beurt. Lara Jade is begonnen met fotograferen op haar 15e, ze woont nu in New York maar komt normaal uit het Verenigd Koninkrijk. Ik laat nu wat van mijn favoriete foto's van haar zien.


Er zijn nog veel meer die ik super mooi vind maar dan werd de post wat te lang ( en hij is nu al lang ). 
Wat ik zo mooi van deze foto's vind is de mooie belichting en elke keer weer is het helemaal anders dan de andere foto. Echt super mooi.

Wat vinden jullie van deze foto's?

xoxo
Elbrich

1 opmerking

  1. Ik kende haar werk niet, maar wat een prachtige foto's! Vooral die eerste vind ik heel mooi! :)

    Liefs, Annabel

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.