Sneeuw

Hooi allemaal,Het is hier in het hoge noorden lekker wit, vanmorgen was de bus 20 minuten te laat door de sneeuw en gladheid, maar mijn lerares die ik het 1e uur had was zelf ook te laat. Verder had ik vandaag mijn herkansing van de toetsweek, ik ging wiskunde herkansen en hij ging best goed.


Morgen is het alweer vrijdag, dan moet ik tot 3 uur naar school en daarna snel naar huis bij de kachel zitten.

Deze week waren niet al m'n posts even nuttig... Maar ik verzeker jullie dat er weer een beetje kwalitatieve artikelen aan komen.

Hoe is het weer bij jullie? 

xoxo
Elbrich

3 opmerkingen

 1. In het lage zuiden is het nog niet wit, het heeft wel gesneeuwd maar het is niet blijven liggen. Best jammer.

  Alvast fijne feestdagen!

  Liefs, Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wees blij dat je uberhaupt met de bus kan, ik moet op de fiets omdat het busstation nog ver van ijn huis ligt dat het even lang duurt als fietsen :( en het is zoo koud..
  Fijn dat je wiskunde goed ging!
  Liefs,x
  ps; wil je miss. meedoen met mn giveaway?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb eigenlijk wel zin in een beetje sneeuw! Hier in het westen heeft het wel wat gesneeuwd, maar aankomende nacht schijnt er 'echte' sneeuw te vallen (die dus blijft liggen)! Ik vind het altijd zo gezellig, ook al kan het soms wel lastig zijn met reizen inderdaad! ;)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.