Wat is het jaar weer snel gegaan...

Hooi allemaal,


Het is nu december, de laatste maand van het jaar, daarna gaan we 2013 in en beginnen we weer met 12 nieuwe maanden. 2012 is sowieso een beter jaar voor mij geweest dan 2011...
2011 was een beetje een saai jaar, ik ging van de 1e naar de 2e klas, ik begon meer mezelf te zijn ik was een opstandige puber terwijl dat in 2012 heel erg veranderd is ( nog steeds wel opstandig, haha ).
305923_570401309652952_43736511_n_large


2012 is echt een leuk jaar geweest, er zijn natuurlijk dingen gebeurt die minder leuk zijn maar de leuke dingen stijgen er boven uit, mijn reis naar Canada, super leuke nieuwe vriendinnen ontmoet, de Twilight & the Hunger Games film is uitgekomen, en ik ben gewoon mezelf. Ik was altijd een beetje verlegen meisje die een beetje achter anderen aanliep, maar ik heb nu meer mijn eigen mening, ik ben wat meer mezelf geworden waar ik eigenlijk gewoon blij mee ben.
Ook zijn er minder leuke dingen gebeurd, hier wil ik het eigenlijk niet teveel over hebben, dat laat ik gewoon lekker achter me, de meiden die mij hebben laten stikken gaan hun eigen weg net als ik dat doe.

Ik wens iedereen een heel vrolijk kerstfeest! Ik wens ook iedereen een goed 2013 toe!
Vond jij 2012 een leuk jaar?

Liefs,
Elbrich

4 opmerkingen

 1. Fijn dat 2012 een goed jaar was voor jou! 2012 was voor mij een *scheldwoord* jaar, maar had ook zo zijn hoogtepunten zoals het halen van mijn havo-diploma ;) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijn dat het een goed jaar was!
  je blog is te gek.
  zullen we elkaar volgen?
  photoshoot giveaway op mijn blog!
  xx chloechante.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel!
  2012 was best een goed jaar voor mij :)

  Ik volg je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed zo! :) Je kunt echt trots op jezelf zijn, zo te lezen! ♥

  Liefs,
  Adriƫnne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.