Back to school.

Hooi allemaal,

En we zijn weer thuis na weer de eerste dag school na de vakantie... En op zich was het wel een goeie dag, ik was pas half 12 in dus kon gewoon lekker uitslapen en had les tot 3 uur dus het viel reuze mee. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zit ik in de 3e klas en volgend jaar dus in mijn examen jaar, en dat jaar kan ik heel veel vakken laten vallen, zoals: aardrijkskunde, geschiedenis, natuurkunde en scheikunde, goh wat ben ik daar super blij mee! Voor dat vak natuurkunde vind ik echt ver-schrikke-lijk!

Morgen heb ik vooral allemaal kunstvakken dus dat is een lekker eenvoudig dagje, ik heb een opdracht dat ik een schilderij moet maken en het thema is verbinding. Hebben jullie idee├źn?


Liefs, Elbrich

4 opmerkingen

 1. Klinkt als een lastig thema.. Ik kan je helaas niet helpen, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt inderdaad lastig...

  Mounia
  www.nonchalantrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien kan je een vlecht maken, zo'n heel mooi plaatje, wat je vaak op weheartit ziet?
  Ik haat natuurkunde ook echt, dit jaar nog geen voldoende gehaald voor dat vak:(
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.