Deze post heeft geen titel.

Hooi allemaal,

Tumblr_mczg0b1zn01rfwx8bo1_500_large_large

Volgens mij is vandaag voor velen ( ook voor mij ) een huiswerk dag. Verder ga ik vandaag weer eens even sims3 doen en als er nog tijd over is nog eventjes chillen. Woensdag en donderdag was ik bij een vriendin te logeren dus daarom was er gister geen post. Ik heb echt totaal geen zin in school, om weer vroeg van bed te gaan, weer veel huiswerk en veel leerwerk... Ik moet toegeven, dat ik wel zin heb om weer al m'n vriendinnen te zien.Gister kreeg ik een mailtje, van Bol.com, mijn Wreck This Journal komt niet op de aangegeven tijd aan maar pas 10 Januari, waar ik best wel van baal want ik heb er echt zin in om te beginnen. Dus dat is wel balen. Ik wil gewoon mijn WTJ!

Liefs,
Elbrich


2 opmerkingen

  1. hihi jammer he! dat de vakantie bijna weer voorbij is! veel succes op school aankomende week en natuurlijk met je wreck this journal!

    xx Sophie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat die nog niet omt! hopelijk komt hij snel, het is altijd leuk als je een pakketje krijgt (: ik vind dat plaatje ook heel leuk (: hihi & i like your blog! liefs nina

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.