Het leer-weekend.

Hooi allemaal,

Vandaag geen Perfect Saturday omdat het geen Perfect Saturday is! Het is weer toetsweek en dat betekend geen vrij-weekend maar een leer-weekend... Gister en eergister al geschaatst dus deze dagen dan maar even niet helaas.

Deze toetsweek is beter dan de vorige, ik heb geen aardrijkskunde maar geschiedenis en daar ben ik best wel blij mee want aardrijkskunde is heel veel maar dan ook echt heel veel leerwerk! Bij geschiedenis heb ik altijd het gevoel dat ik de toets goed gemaakt heb maar mijn cijfer is altijd maar net een voldoende...

Maar genoeg over school gepraat! Mijn blog is toch een beetje een fashion blog en ik merk dat ik zelf heel weinig tijd aan fashion besteeds in mijn blog. Dus hier wat ik draag als ik moet leren...

Een oversized trui die ik van mijn zus heb gekregen en een lekker zittende spijkerbroek, dan ook nog m'n action uggs ( niet op de foto te zien ). Het is een verschrikkelijk saaie outfit maar je kunt er wel lekker in leren haha!

Heb jij je toetsweek al gehad? Of moet ie nog komen? 

Liefs, Elbrich 

4 opmerkingen

 1. Veel succes met leren!

  Liefs.
  www.fashion-blondine.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes met je toetsweek! Ik heb momenteel examens, dus ik snap maar al te goed dat het voor jou helemaal geen 'perfect saturday' was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben volop bezig met mijn examens!
  Veel succes voor jou!

  En wat een leuke blog, ik ga je volgen met bloglovin'

  Liefs,
  Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.