It giet oan!

Hooi allemaal,



Ja hoor, het is weer zover er ligt amper 4 cm ijs en iedereen is gelijk alweer er zeker van dat de tocht der tochten door gaat. Zelf ben ik een Fries en zou ik het heel leuk vinden als er een Elfstedentocht zou komen, maar reken er maar niet te veel op.

Ik vind winter wel leuk hoor ( zomer is 10x leuker ) maar om er in te fietsen is echt verschrikkelijk... Maar gelukkig is het bijna weekend. Volgende week heb ik toetsweek dus er komen dan niet zoveel posts online, ik zal proberen alvast wat te maken maar dan moet ik wel inspiratie hebben.

Liefs, 
Elbrich

2 opmerkingen

 1. Haha dat plaatje klopt zo!
  Eigenlijk hoop ik dat 'ie nou eindelijk eens komt, dan maak ik hem ook nog eens mee!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha leuk plaatje erbij! succes met je toetsweek!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.