KLAAR!

Hooi allemaal,

Yes, toetsweek is voorbij, deze week ging best wel goed ik had 8 toetsen en over 6 daarvan heb ik een goed gevoel, de andere 2 zijn Frans en scheikunde dus we moeten maar even zien, hopelijk kijken de leraren eens een keer snel na. --'


Het fijne is ook dat je na de toetsweek bijna geen huiswerk hebt, en dat je eindelijk eens een rustig weekendje heb, morgen ga ik te winkelen om even al die stress weg te krijgen, dus er komt een shoplog aan. :) Zondag ga ik met mijn kunst project bezig wat ik ook best leuk vind. Dan begint er weer een schoolweek, helaas...

Woehoe 60 volgers! Ik vind bloggen nog steeds even leuk als eerst en ik krijg ook steeds meer volgers wat ik ook super leuk vind. 

Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

 1. Fijn dat je toetsweek voorbij is, mijne moet nog beginnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, een kunstproject? Tell me more, tell me more! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het thema is verbinding en ik ga daar iets mee doen, iets met foto's hihi, er komt nog wel een artikel aan.

   Verwijderen
 3. Gelukkig is je toetsweek voorbij! Gefeliciteerd met de 60 volgers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eindelijk wat ontspanning dan! Ben heel erg benieuwd naar je shoplog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice, dat het voorbij is en dat je over de meeste toetsen een goed gevoel hebt! :-) Gefeliciteerd met de 60 volgers, superleuk! xo

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.