TAG: About my Blog.

Hooi allemaal,

Het is weer eens tijd voor een TAG en deze keer zodat jullie eens wat meer weten over mijn blog die jullie zo trouw volgen, haha. ;)

Tumblr_mgyhihuf6w1qk6c6ho1_500_large
Hoe lang blog je al?
Eigenlijk valt het heel erg mee, sinds oktober 2012 ben ik echt actief met deze blog bezig.

Hoeveel tijd per dag besteed je aan je blog?
Ik heb echt geen idee, ik kijk altijd snel even op m'n Ipod als er nog een reactie bijgekomen is... Maar om alles te maken, idee├źn bedenken, plaatjes erbij te zoeken en dat allemaal bij elkaar zou ik echt geen idee hebben hoelang ik nou precies bezig ben... 

Tumblr_m4aysc1orr1rpg7ve_large

Weten mensen in je omgeving dat je blogt?
Ja, een paar wel, veel van m'n vrienden weten het en m'n ouders heb ik het vast ook wel eens een keer verteld. 

Hoe kom je op het idee om te gaan bloggen?
Ik had al 3 verschillende blogs aangemaakt maar na 1 week stopte ik al met die, en toen had ik deze aangemaakt, en ik vond het echt leuk en begon het ook te snappen. Toen ben ik echt serieus er mee bezig geweest. En nu is dit mijn blog. 

Wat vind je het leukste aan je blog?
Om al die lieve reacties te lezen vind ik echt tof, maar ook dat ik gewoon soms eens even wat kwijt kan vind ik leuk. 


Waar haal je inspiratie vandaan?
Op weheartit en Tumblr maar ook van andere blogs die ik lees dan krijg ik soms ineens een idee of ik neem bijvoorbeeld een Tag over, ook heel veel bedenk ik gewoon zelf. 

Heb je wel eens geen tijd of zin om te bloggen? Hoe los je dit dan op?
Toen ik bijvoorbeeld ziek was had ik totaal geen zin om te bloggen, toen heb ik daar een kleine post over gemaakt dat het een paar daagjes duurt voordat er weer een serieuze post zou komen. En als ik geen tijd heb maak ik bijvoorbeeld in het weekend alvast posts vooruit die dan automatisch geplaatst worden. 

Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

 1. Ik kende deze Tag nog niet, maar erg leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag zeg, en inderdaad leuk om te lezen!

  Liefs, Tessa
  www.beautylipss.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag, leuk om over andere bloggers te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke artikel! Ik vind het ook superleuk om alle reacties te lezen op mijn blog :)

  www.tlnique.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey heb je die overgenomen van mij? :D Haha leuk! Reacties zijn altijd leuk om te lezen, jammer genoeg krijg ik er niet zo veel! ;s

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tag en interessant om te lezen ^^!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.