Vinden jullie mijn blog leuk?

Hooi allemaal,


Dus het is maandag, mijn eerste 2 toetsen, economie en Engels... Engels is super makkelijk, een zakelijke brief schrijven, ja dat vind ik makkelijk. En economie komt ook wel goed, de toets duurt twee uren, als jullie dit lezen zit ik waarschijnlijk in de bus op weg naar school...


Laatst kreeg ik de vraag: 'waarom heet je blog eigenlijk xfashionmeep?' Naja, eigenlijk is het My Life as Elbrich maar de url is xfashionmeep, toen ik er zeker over was dat ik een blog wou maken ben ik eerst een uur bezig geweest met de naam te bedenken, waarom het nou xfashionmeep is geworden is nog steeds een raadsel. Het kwam gewoon in me op...

Dan is de vraag, zoals in de titel al staat, vinden jullie mijn blog leuk? Wat kan er verbeterd worden, nieuw design of gewoon zo laten... Ik zou het echt leuk vinden als jullie zeggen wat jullie leuk en wat jullie minder leuk vinden aan mijn blog.

Sorry voor de kleine post!

Liefs, Elbrich


6 opmerkingen

 1. Eerste keer dat ik op je blog kijk, maar ziet er leuk uit.x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem zeker erg leuk!
  liefs Gea,
  www.glamview.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je blog is heel leuk! Hoe kun je daar nu aan twijfelen! :D
  Xx Mo Xx
  movuitton.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je blog heel leuk ;D Ik ben beetje ziek/ koortachtigs dus kan even niet goed nadenken maar er springen iig niet snel verbeteringen in mijn hoofd op ;D
  ik vind je achtergrond ook zo lief haha.x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een superleuke blog!
  Liefs, Sietske

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.