It's friday!

Hooi allemaal,

Toen ik deze titel aanmaakt kreeg ik gelijk dat verschrikkelijk irritante liedje van Rebecca Black in m'n hoofd. Heel fijn. Zoals de directioners onder ons ( nee, ik ben geen directioner ) is vandaag Harry jarig, vertelde een vriendin vandaag... En mijn moeder is vandaag ook jarig, mmm.... taart.


Hihi, als ik iets echt vet vind is het galaxy! Overal op weheartit zie je wel galaxy, ik vind het echt vet. En sowieso heel cool. Iemand zei tegen mij dat je het woord 'cool' niet meer gebruikt, het is 'uit'. Maar om eerlijk te zijn hoor ik echt nog heel veel mensen het woord cool zeggen, dus ik snap het probleem niet... 

OMG Hot Chelle Rae heeft een nieuw liedje, Hung Up, hier een filmpje! GA HET LUISTEREN Morgen sinds lange tijd weer een Perfect Saturday, dus ik zie jullie dan!

Liefs, Elbrich6 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd met je moeder!! En ik vind galaxy de laatste tijd ook steeds leuker worden. Je ziet het ook veel op kleding, echt leuk!

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, het is inderdaad heel irritant als je Rebecca Black in je hoofd krijgt... Dat liedje van HCR is inderdaad heel erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk liedje van Hot Chelle Rae!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je moeder <3! En idd, ik gebruik "cool" ook nog steeds hoor =]! Net zoals "gaaf". Haha het kan erger hoor, mijn moeder komt weleens met woorden als: KINKY en TRENDY xD. Ik ga dan altijd helemaal stuk hahaha. Nu proberen mijn ouders SWAG te zeggen, maar ja dat is ook geen gezicht eigenlijk xD.

  Happy song van HCR ^^!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahah wat een leuke post !
  Je scrijft super leuk :)

  Liefs,
  isabel
  livelifewithisa.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.