Post project met Sophie!

Hooi allemaal,

Samen met Sophie heb ik een post project gedaan. En gisteren kreeg ik mijn brief binnen! Wil je lezen wat ik Sophie heb gestuurd? Lees het hier! Vandaag laat ik jullie zien wat er voor mij bij de post zat!

De paarse brief.. Met paarse tape. En dit is het pakketje, hartjes, vlaggetjes, brief, recept, een stukje uit een magazine en mijn Wreck This Journal briefje terug. 

Iets leuks uit het meidenmagazine. 

Een cupcake recept, mijn trouwe volgers weten hoeveel ik van cupcakes hou! Mmm... Dit ga ik zeker een keer doen, zal ik er dan foto's van maken? 'Koken met Elbrich' 

Lieve hartjes. <3 

De brief! Heel leuk gedaan, en nog beterschap Sophie!

Tegenwoordig worden er bijna geen brieven meer gestuurd, maar het is gewoon leuk dat je in de brievenbus kijkt en en je ziet daar een envelop voor jou liggen! Veel leuk dan dat je even snel je mail bekijkt! 

Dus als je contact heb met een leuke blogger/blogster ga dit zeker ook doen! Eigenlijk is het wel een beetje een DIY. Haha! 

Liefs, Elbrich


9 opmerkingen

 1. Wat leuk om mn brief terug te zien, en fijn dat je hem leuk vindt'!
  xx sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor. Heb je een kleine verrassing in de bus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er echt heel leuk uit! Leuke blog heb je ook, ik volg je nu hihih

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super leuke idee!

  Liefs, Tessa
  www.beautylipss.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw dit ziet er echt super tof uit, leuk gedaan ook! Ik zit er zelf ook over na te denken om weer eens brieven te gaan schrijven. Op het moment doe ik wel aan postcrossen, ik weet niet of je dat kent? Dan verstuur je kaartjes naar random mensen over de hele wereld en krijg je dus ook kaartjes terug van over de hele wereld! Zo heb ik al kaartjes ontvangen uit Amerika, Tailand, China, Rusland, echt super vet :)!!

  xo Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een super leuk idee!

  Veel liefs, Ilah

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.