We want summer...

Hooi allemaal,

Als ik weer eens lekker op weheartit aan het kijken ben zie ik heel vaak plaatjes over de zomer, en dan krijg ik er zo zin in! Ik vind de winter soms wel leuk, alleen er lijkt op dit moment geen einde aan te komen... En dan is het eindelijk zomer, dan gaat het allemaal zo snel. Maar hier wat plaatjes om jullie ook enthousiast te krijgen voor de zomer!

Tumblr_mh50tutone1rl7rfmo1_500_large
Tumblr_llrjexi2n51qf1jubo1_500_large_152133296_large

Tumblr_lhnbuj7slx1qfqukyo1_500_large

Tumblr_lngfgvkqha1ql13r5o1_500_large

Hihi, vakantie 2012, who's taking me back? 

Liefs, Elbrich4 opmerkingen

 1. Van mij mag de zomer nu ook wel komen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I need summer too!! Zeker met deze plaatjes! :)

  Liefs, Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke inspiratie, helaas duurt het nog even. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! Ik wil inderdaad ook zomer, volgens mij ben ik opgegroeid in het verkeerde land (Nederland dus!)

  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.