Aan al mijn lezers.

Hooi allemaal,

Ik wil even mededelen dat ik het nog steeds super leuk vind om te bloggen, maar omdat ik het heel druk heb met school en andere dingen lukt het mij niet meer om elke dag een artikel online te zetten, sowieso hoeven jullie maandags niets van mij te verwachten omdat ik dan een hele lange schooldag heb, ik probeer ook artikels vooruit te maken maar ik zit in een inspiratie dip ik kan even helemaal niks bedenken, dus ik probeer om 3/4 keer in de week te posten, en als het weer beter gaat wil ik weer proberen elke dag te gaan posten, ik hoop dat jullie dit begrijpen.

Liefs, Elbrich


Tumblr_mjq9e5gnad1rxsrtmo1_500_large

5 opmerkingen

 1. Heeii,ik begrijp je artikel, heb ik zelf ook. Maar ik heb je genomineerd voor de Liebster award kijk op mijn blog voor het artikel !

  Liefss
  www.xprettythings.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begrijp je zeker en vast! De combinatie school en bloggen is vaak erg zwaar. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap het, ik plaats ook een artikel om de dag (:

  http://www.placetobeyourself.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daar hoef je geen sorry voor te zeggen joh, je moet bloggen met plezierrr. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hopelijk kom je snel weer uit je dip!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.