Favoriete winkels

Hooi allemaal,

Ik wil het vandaag hebben over mijn favoriete winkels, ik bestel ook via internet maar ik vind het ook heel fijn om gewoon lekker in de stad te winkelen.

3. H&M.

Kalpli-kurabiye-2_large

H&M heeft misschien niet altijd de beste kwaliteit qua kleding, maar ze hebben er altijd wel hele leuk kleding maar ook accessoires en voor een goeie prijs, dus ik heb niks tegen H&M. Ik vind dat ze voor zomers super leuke kleding hebben, vooral de hempje/tank tops en shorts. Vroeger kocht ik nooit wat bij de H&M maar nu ik al een tijd kleedgeld heb ik het gewoon een super leuke winkel om te winkelen.

2. Vero Moda
Ik vind de Vero Moda een hele fijne winkel om te winkelen, ze hebben vaak kleding wat echt mijn smaak is, soms is het wel wat duurder maar de kwaliteit is wel goed, ik vind de Vero Moda een hele leuk winkel, het personeel is ook aardig en de muziek die er speelt is niet irritant of te luid, wat bij sommige andere winkels wel zo is, soms ga ik een winkel niet in door de verschrikkelijk muziek.

1. Forever21!
Tumblr_mj759bbgeu1rqdp9zo1_500_large

Ik ben nog maar 1x in de Forever21 geweest, en dat was in Canada maar ik was gelijk verliefd, in de zomer ga ik sowieso op de site kleding bestellen en als ik naar Parijs ga hoop ik dat we vlakbij een Forever21 zitten, ze hebben hier echt kleding wat ik super mooi vind en ook nog betaalbaar! Super leuke winkel.

Wat is jou favoriete winkel?

Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

 1. Leuk! Ik vind Forever 21 ook zo ontzettend leuk, jammer dat het niet in Nederland is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die winkels behoren ook echt tot mijn favorieten. H&M zeker op nummer 1. Forever21 is ook geweldig <3.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, en niet te vergeten de primark!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt me een toffe winkel, ben er helaas nog nooit geweest, dus kan niet oordelen.

   Verwijderen
 4. Deze winkels vind ik ook heel erg leuk en ik vind het zooo jammer dat de Forever21 niet in Nederland zit! Lief dat je me volgt trouwens! Ik volg jou ook hihi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn favoriete winkel is toch ook wel H&M :) Forever 21 vind ik op zich wel fijn maar het is zo'n grote winkel en ik vind hem ook niet bepaald overzichtelijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.