Happy

Hooi allemaal,

Soms zijn er van die dagen dat je vrolijk bent om geen reden, en gister en vandaag is zo'n dag voor mij!
Tumblr_lgauvavkep1qa4th6o1_500_large_131710705_large


Ik heb geen idee waarom, maar ik ben gewoon blij. Misschien komt het door dat ik geen slechte cijfers heb, dat ik precies weet wat ik wil in de toekomst? Of misschien is er gewoon geen reden voor! Even een update van mijn leven, ik heb volgende week en de week daarna toetsweek ( omdat er pasen tussen zit duurt deze toetsweek 2 weken ) en om eerlijk te zijn vind ik toetsweken niet heel erg, want je bent altijd mooi vroeg uit en naast toetsen heb je geen huiswerk, ik moet wel toegeven na die toetsweek ben ik altijd wel helemaal kapot, maar er zijn ergere dingen in de wereld.

Dus ja, ik zit in de 3e klas en zoals het nu staat ga ik makkelijk over, en dan maar op naar de 4e klas, het examen jaar! Maar dat zien we volgend jaar allemaal wel weer.

Het enige waar ik somber van word, is het weer. Las ik net weer op internet dat de hele maand maart koud word! Daar zit je toch niet op te wachten? Ik wil zomer, korte broeken, slippers & zonnebrillen.

Hebben jullie wel eens zo'n vrolijke bui?

Liefs, Elbrich

4 opmerkingen

 1. vrolijk zijn is echt leukk!!
  jaa heb ik ook wel eens :):)

  haha xx Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het ook wel eens ja, haha. Leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Vrolijk zijn is leuk hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt eeeeecht wel een reden hoor Elbrich, en dat weten wij beide, hahahahahhahaaaa x theuna

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.