lovelovelove

Hooi allemaal,

Ik ben vandaag helemaal in een vrolijke bui, no idea why? Daarom heb ik allemaal plaatjes opgezocht waar ik helemaal blij van word! Dus ik hoop dat jullie dat ook worden, al helemaal als je in een boze bui bent, haha!

Tumblr_lq8t1oawxg1qgsgpoo1_500_large

Tumblr_m01twftmej1r87h2qo1_500_large

Tumblr_lojmbwedho1qglep7o1_500_large
GIVE ME! 

Tumblr_mgogc4ayco1rkrr5go1_500_largeDe reden dat ik blij ben zal vast zijn omdat het vrijdag is! Weer 2 daagjes weekend, kort maar wel heerlijk. En dat katje, de eerste foto? How cute! Ik heb zelf geen kat maar dit is wel echt een schatje. 

Happy friday everyone!

Liefs, Elbrich


9 opmerkingen

 1. Ooooh dat katje aaahw. Haha. Wat een fijne plaatjes allemaal. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh die eerste foto lijkt precies mijn kat toen we hem net kregen.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh die eerste♥♥ Haha, daar reageert iedereen op! Verder ook leuke plaatjes :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die foto met die kwasten en het water is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die eerste foto, so cute! <3

  Mag ik je om een gunst vragen? Ik doe mee aan een fashion battle die ik echt super graag wilt winnen. Zou je AUB op mij willen stemmen? dat zou ik waarderen. Het zijn 5 links, maar op mij blog worden ze allemaal weergegeven. Het is echt maar 5 seconde werk en dan help je een medeblogeer uit de brand :). Daarnaast geeft ik ook 2 kaartjes weg voor het event Webshop Till You Drop.

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.nl/2013/03/bloggers-fashion-battle-need-your-help.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto´s
  New blogpost op mijn blog,. webshop en fashion inspiratie...X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.