More teenager posts!

Hooi allemaal,

Ik heb al een keer eerder een artikel gedaan met Teenager posts, en de reacties waren erg positief dus ik vond het tijd voor nog 1! Teenager posts zijn plaatjes van de tumblr: teenagerposts.tumblr.com. Ik volg deze Tumblr zelf en het is leuk om zulke herkenbare posts te lezen! Ik heb weer een paar nieuwen op een rijtje gezet die voor mij, maar vast ook voor jullie, herkenbaar zijn!Elke blogger kent dit.

Ik had dit laatst, niet leuk. 


Zijn ze een beetje herkenbaar? Voor mij wel! Willen jullie meer van zulke random posts, laat het weten in een comment!

Liefs, Elbrich


7 opmerkingen

 1. hele leuke quotes, ik herken ze ook heel erg! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahha,love these kind of posts!

  Have a great weekend,
  http://devil-wears-gabbana.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel herkenbaar !
  Liefs, Isabel
  livelifewithisa.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha dit is zo leuk en herkenbaar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauww echt gewoon te waar!
  echt leuk artikel!!!
  xxx Frederike

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.