Waarom bloggen?

Hooi allemaal,

Vaak krijg ik de vraag, op mijn blog of in het gewone leven, waarom ik begonnen ben met bloggen? En omdat ik niet iedereen kan antwoorden heb ik er een artikel over gemaakt.

Ik ben in oktober 2012 begonnen met bloggen, daarvoor had ik al 2 blogs aangemaakt waar ik na een week mee was gestopt, Elbrich's cupcakes, terwijl ik bijna nooit cupcakes maakte maar de plaatjes altijd leuk vond en Elbrich's foto's, waar ik al snel mee gestopt was omdat ik geen zin meer had. Maar toen ik deze blog had aangemaakt heb ik doorgezet, ik realiseerde me dat ik niet gelijk 100 vieuws per dag had, dat je gewoon klein begint en het opbouwt. Ik kreeg eerst geen reacties, en dan soms wel eens 1 reactie, daar werd ik dan helemaal blij van omdat ik wist dat 1 iemand een artikeltje van mij had gelezen.
Tumblr_m9sdx1cjbr1rckhq3o1_500_large

Ik was en ben nu nog steeds geen beautyblogger, en misschien vinden mensen het daarom niet leuk om mijn blog te lezen, maar ik ben nooit iemand geweest die veel make-up draagt, en ik verander dat ook niet zodat mensen mijn blog gingen volgen, veel mensen beginnen ook met bloggen omdat je dan zogenaamd veel geld kan verdienen en gratis spullen krijgt, nou ik blog nu dus bijna een half-jaar en heb nog geen enkele cent of een product thuis gekregen, toen ik begon met bloggen wist ik niet eens dat dit kon! Dus dit was ook geen prioriteit van mij.

Ik ben bloggen begonnen omdat het me leuk leek om met mensen mijn liefde voor fotografie een klein beetje mode maar ook mijn leven te delen. En ik heb dit doorgezet, en nu met mijn 70 volgers en tussen de 60 en 100 views per dag vind ik het nog steeds even leuk als aan het begin. En misschien word ik dan wel niet zo beroemd zoals Teske, Sanne of Vera maar dat maakt ook niet uit, zolang ik en de mensen die blog lezen het leuk vinden vind ik dat ook.

Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

 1. Ah dit is leuk om te lezen! je blog moet je ook vooral voor jezelf doen en niet iets posten omdat anderen dat leuk vinden! you're right. hihi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi geschreven, en het is zeker waar!

  xx Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit nou precies de goede insteek! Lekker bloggen over wat je zelf echt leuk vindt en verder niet te moeilijk erover doen. Het is het belangrijkst dat het voor jezelf leuk is. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel leuk geschreven !
  en wat je zei klopt helemaal :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.