Allemaal nieuwtjes

Hooi allemaal,

Woehhh, bijna jarig! 14 APRIL IS DE GROTE DAG DAN WORD IK 15! En dan zie je ook nog dat het misschien wel 20 graden wordt op mijn verjaardag! Zaterdags komen al m'n vriendinnen langs, dus dat word een leuk weekend.

Tumblr_m4v57np04b1qhy6c9o1_500_large


De reacties gister op een iets 'serieuzer' artikel waren heel positief, het was wat anders dan normaal en niet iedereen heeft het over zulke dingen. Dus misschien ga ik wel vaker iets doen zoals dat.

Nog wat leuk nieuws. Ik ben bezig met het editen van m'n eerste filmpje! Na een paar maanden van vragen en proberen denk ik dat ik deze online ga gooien en kijk wat de reacties zijn, en kijk of het leuk is om er mee door te gaan.
Dit was even een heel random-artikel maar het is wel even leuk om weer even een update van m'n leven te geven. 

Liefs, Elbrich

2 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.