Birthday crisis


Hooi allemaal,

 Aaaah zo'n mooi liedje van Matt Simons, het liedje het With you, zeker even luisteren!

Back to business, ik zit nu midden in mijn toetsweek en vandaag heb ik Engels ( makkie ) en Economie, en dat is altijd heel veel, de toets duurt ook twee uur, dus daar heb ik gister echt heel hard voor zitten leren. Maar ik denk dat het wel moet lukken.Verder ben ik bijna jarig! Woehoe 14 april word ik 15 jaar, eindelijk ik vind 14 echt een stomme leeftijd, klinkt zo jong en 15 klinkt toch net iets volwassener.
Maar wat moet ik op mijn verjaardag als cadeau vragen, hebben jullie nog tips?

Liefs, Elbrich

3 opmerkingen

  1. Oeh bijna jarig wat leuk! Ik vind het zelf ook erg moeilijk wat ik voor mijn verjaardag moet vragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha volgens mij heeft iedereen dat ieder jaar, dat je 'volgende leeftijd' toch net iets volwassener klinkt. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou altijd van dagjes weg, misschien is dat een leuk idee? Met een vriendin of je moeder een leuke stad gaan bezoeken enzo. (:

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.