DIY || Foto spiegel

Hooi allemaal,

Ik had voor het eerst in tijden weer eens een creatieve bui. Ik ga vandaag jullie laten zien hoe ik vanuit een kapotte spiegel een lijst met foto's heb gemaakt. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Wat heb je nodig?

 • De lijst van een kapotte spiegel, je kan ook gewoon iets anders doen, bijvoorbeeld een normale lijst.
 • Schaar
 • Plaatjes, foto's en andere knipsels.
 • (Gekleurde) paperclips

Ik heb gekozen voor plaatjes van wehearit, ik heb ze uitgeprint op hard papier en dan ga je ze natuurlijk uitknippen, het kunnen allemaal plaatjes zijn, ik heb mode plaatjes, quotes en andere random plaatjes die ik vond. 

Als je alles hebt uitgeknipt pak je de paperclips, ik vond het leuker om gekleurde te nemen, die hadden we toevallig nog liggen, maar het kan ook met gewone normale kantoor paperclips. 

In de lijst zat eerst een spiegel, maar die is kapot gegaan ( oeps, ik liet de spiegel vallen ) toen heeft mijn moeder de scherven eruit gehaald, ze had het idee om er gras achter te plakken ( dit is een placemet, bevestigd aan de achterkant met nietjes ), daarna hebben we er kippengaas overheen gespannen, en zo kun je de paperclips met foto's bevestigen, toen hebben we er allemaal foto's van mijn konijn aan gehangen, toen was ik ongeveer 11 jaar. 

En nu is dit eruit gekomen, een paar haakjes erachter zetten en je kunt 'm overal op hangen!

Vonden jullie dit een leuke DIY?
Liefs, Elbrich8 opmerkingen

 1. Echt heel mooi!
  Liefs,
  Lindsey.
  http://sparksandfairytales.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan zeg! Zoiets wil ik ook gaan doen als ik op kamers woon over een paar maanden :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah ziet er heel leuk uit! Dat soort dingen heb ik ook heel veel op mijn kamer en het geeft een hele volle spontane sfeer (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Foto's vind ik altijd zo leuk om op te hangen, maakt een kamer lekker persoonlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.