Hello, my name is crazy

Hooi allemaal,

Ik ben gek en ik ben raar, mijn echte naam is Elbrich maar iedereen noemt me El, mijn blog heet xfashionmeep, net zoals m'n youtube kanaal, ik ben 15 jaar en ik hou van de muziek van Taylor Swift, Hot Chelle Rae en Olly Murs.

Tumblr_mjax5m8ks91r0i9t4o1_400_large

Ja ok, hoi.  Hebben jullie wel eens van die buien, van die buien dat je gewoon random aan het zingen bent, rare geluiden maakt en gek doet? Zo'n dag heb ik vandaag, het is niet gezond...

Ik kom net bij de opticien weg, en mijn ogen zijn iets beter geworden ( van -4 naar -3,75 en van 2,75 naar 2,50 ) dus dat is goed.
Ook ben ik nog even bij de Albert Heijn geweest, we hebben een wup gekregen en ik heb ARIZONA GROENE THEE MET HONING gekocht. Lekker? En vandaag ga ik naar de markt, en vanavond heb ik een feestje van een vriendin... Spannend, neee okay nee.

Crazy.
Liefs, Elbrich

4 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.