I LIKE QUOTES!

Hooi allemaal,

Vandaag even een leuke post met allemaal leuke quotes, want daar had ik zin in! Als ik even niks te doen heb zoek ik altijd quotes op, en dan denk ik: 'wow ja die is herkenbaar.' Of gewoon dat ik ze leuk vind. :)
By the way, ik heb een nieuwe header, wat vinden jullie?

Large
Ik denk dat elk meisje dit wel herkend... 
Large
Toen had ik nooit gedacht dat ik zou bloggen, en filmpjes maken, deze vriendinnen hebben, een vriendje hebben, het best wel goed gaan op school, en met mezelf. 

Large
True. 

Large
Everybody is perfect in their way! 

Large
Jep, ook true. 

Large
Logisch, maar iedereen vergeet het snel.

Liefs, Elbrich

3 opmerkingen

  1. Wat leuk om te lezen. Die laatste vind ik heel erg tof. Een soort van: niet geschoten is altijd mis. Dat denk ik heel vaak als ik twijfel over of ik iets moet doen of niet. Proberen kan altijd, haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi. :) Die over dat je jezelf niet altijd moet vergelijken met anderen vind ik echt goed. Dat is te frustrerend en er is altijd wel iemand beter in iets dan jij. Je moet gewoon kijken naar wat je zelf neerzet en daar trots op zijn. :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.