It's my birthday!

Hooi allemaal,

Eindelijk is het dan zover ik ben vijftien jaar! YES. Vijftien jaar geleden werd ik geboren, en nu zit ik hier te bloggen. Gister heb ik mijn verjaardag gevierd met vriendinnen, hier komt later nog een artikel over met alle cadeautjes. Vandaag heb ik van mijn ouders de Lady Gaga parfum gekregen, hier krijgen jullie ook alles nog van te horen. En als taart heb ik appel-kruimel taart en als je jarig bent mag je bij ons altijd uitkiezen wat je wilt eten en voor mij is dat dit jaar kip-kerrie.

Tumblr_lukqkvhe9k1qmvovso1_500_large


Het leuke is dat ik op een zondag jarig ben en dat ik lekker veel taart kan eten, van mijn verjaardag kan genieten zonder dat ik eerst weer een hele dag naar school moet. Natuurlijk zal ik toch proberen wat huiswerk te maken. ;)

Ik hoop dat vandaag mijn filmpje nog een paar keer word bekeken en misschien nog een paar reacties? hinthint. 

Liefs, Elbrich

14 opmerkingen

 1. gefeliciteerd!!
  Veel liefs, Ilah (cestmoiilah.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefilicitaart! :D

  Xx Mo Xx

  Ps. Doe je al mee met mijn winactie? Doe hier mee: http://movuitton.blogspot.be/2013/04/give-away-rilakkuma-kalender-twv-1295.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je al gefeliciteerd op instagram, maar je kan niet vaak genoeg gefeliciteerd worden dus nu nog een keer: Gefeliciteerd Elbrich! haha xx Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd meid! Kom je uit Groningen of ergens? Je hoort wel een accentje, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteeeerd!! Ik ben benieuwd naar wat je nog meer hebt gekregen! :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.